Studentskylt

Beställ studentskylt online eller i vår butik i Stockholm – Odenplan.

Nu börjar alla årets avgångselever på gymnasiet se den efterlängtade mållinjen – studentdagen! Att få en rejäl studentskylt eller studentplakat på denna dag är en av de viktigaste och mest spännande detaljerna inför själva studenten. Att hylla sin student med en rolig, knäpp, lite pinsam eller himla gullig bild på dem – det är viktigt! Så sätt igång och fundera ut hur just din students skylt eller plakat ska se ut.

Ditt studentplakat printas på ett tjockt matt papper och monteras sedan på 5 mm foamboard med tillhörande pinne. Vi gör alla studentskyltar på plats i vårt fotolabb i Stockholm vilket innebär att vi kan hålla riktigt snabba leveranstider om det behövs.

Vi har många mallar att välja mellan!

Något enkelt och cleant som inte alla andra har
Tycker ni om att hålla det det enkelt och cleant passar mallarna som vi själva tagit fram. De är snygga och väldigt uppskattade av våra kunder genom åren. Unika för oss! “Enkel” och “Ballonger”

Något färgglatt som sticker ut
Illustratörerna Veronica Ballart Lilja och Jonatan Wadensjö har illustrerat varsin mall för studentplakat, enbart för oss. De heter “Sommar” och “Stockholm”

Något klassiskt och med studentkänsla
För er som är ute efter att skapa ett studentplakat som vrålar studenttider har vi mallar med flaggor, blommor, gult och blått i massor. Inte unika för oss.

Helt unik – egen design
Skapa din egna design i ett layoutprogram, arbetsyta 50×70 cm eller 70×100 cm 300 dpi. Spara som jpg, RGB, 8bit. När du beställer väljer du sedan mallen “Egen design”.

Storlek
Standardstorleken är 50×70 cm, men det går även att beställa en extra mäktig skylt som är 70×100 cm.

Dubbelsidig
Det går att beställa dubbelsidig skylt (samma motiv på fram och baksida). 

Regnskydd ingår alltid!

Beställ 

Pris:

  • enkelsidig studentskylt 599 kr
  • dubbelsidig skylt 899 kr (samma bild på båda sidor)
  • postleverans (frakt och emballage) +150 kr
  • Extra stor skylt (70×100 cm) 849 kr
  • Köp till en engångskamera med band att hänga runt halsen på din student +269 kr (köps i kassan vid upphämtning av er skylt, eller ange “+Kamera” i din orderkommentar så postar vi kameran tillsammans med skylten. Betalning av kamera sker med Swish i efterhand).

Leveranstid:

  • Första leveransdag 5 maj
  • Hämtning i butik ca 5 arbetsdagar (monterad och klar)
  • Postleverans ca 7 arbetsdagar (pinne levereras på sidan)
  • Expresstillägg 1-3 arbetsdag Läs mer här

Bara en fysisk bild?

Om du äntligen hittat den där riktigt härliga bilden på din student och det visar sig att du inte har den digitalt – gör så här  (+1-2 dagar leveranstid samt 129 kr för skanning)

Hör gärna av dig via info@odenlab.se för frågor om studentskyltar.