Studentskylt

Beställ studentskylt online eller i vår butik i Stockholm – Odenplan.

Nu börjar alla gymnasiets treor se den efterlängtade mållinjen – studentdagen! Att få en rejäl studentskylt eller studentplakat på denna dag är en av de viktigaste och mest spännande grejerna inför själva studenten. Hylla din student med en rolig, knäpp, lite pinsam eller himla gullig bild på dem – det är viktigt! Så sätt igång och fundera ut hur just din students skylt eller plakat ska se ut.

Hos oss kan du enkelt beställa din studentskylt online, men du kan även komma in till vår butik vid Odenplan i Stockholm. Kanske känner du dig osäker på om din bild är tillräckligt stor? Du vill kanske se hur skyltarna ser ut när de är klara eller du kanske bara känner dig tryggare att beställa med lite guidning av vår personal.

Ditt studentplakat printas på ett tjockt matt papper och monteras sedan på 5 mm foamboard med tillhörande rejäl pinne. Vi gör alla studentskyltar på plats i vårt fotolabb i Stockholm vilket innebär att vi kan hålla riktigt snabba leveranstider – om det behövs. 

Vi har många mallar att välja mellan!

Något enkelt och cleant som inte alla andra har
Om ni tycker om att hålla det enkelt och cleant, då passar våra mallar som vi själva tagit fram. De är snygga och väldigt uppskattade av våra kunder genom åren. Unika för oss! Dessa mallar heter “Enkel” och “Ballonger”

Något färgglatt som sticker ut
Vi har även låtit Illustratörerna Veronica Ballart Lilja och Jonatan Wadensjö illustrera varsin mall för studentplakat. För att få in lite färg och roliga detaljer, om ni så önskar. Även dessa unika för oss! De heter “Sommar” och “Stockholm”

Något med klassisk studentkänsla
För er som är ute efter att skapa ett studentplakat som vrålar klassiska studenttider har vi mallar med flaggor, blommor, gult och blått i massor. Klassiska men inte unika för oss.

Hundra procent unik – egen design
Skapa din egna design i ett layoutprogram, arbetsyta 50×70 cm eller 70×100 cm i 300 dpi. Spara som jpg, RGB, 8bit. När du beställer väljer du sedan mallen “Egen design” under respektive storlek.

Storlek
Standardstorleken är 50×70 cm, men det går även att beställa en extra mäktig skylt som är 70×100 cm.

Dubbelsidig
Det går att beställa dubbelsidig skylt (samma motiv på fram- och baksida). 

Regnskydd ingår alltid!

Beställ 

Pris:

  • enkelsidig studentskylt 599 kr
  • dubbelsidig skylt 899 kr (samma bild på båda sidor)
  • postleverans (frakt och emballage) +150 kr
  • extra stor skylt (70×100 cm) 849 kr
  • köp till en engångskamera med band att hänga runt halsen på din student +299 kr (köps i kassan vid upphämtning av er skylt, eller ange “+Kamera” i din orderkommentar så postar vi kameran tillsammans med skylten, betalning av kamera sker då med Swish i efterhand.

Leveranstid:

  • Hämtning i butik ca 5 arbetsdagar (monterad och klar)
  • Postleverans ca 7 arbetsdagar (pinne levereras på sidan)
  • Express 1-3 dagar

Bara en fysisk bild?

Om du äntligen hittat den där riktigt härliga bilden på din student och det visar sig att du inte har den digitalt – gör så här  (+129 kr för skanning)

Hör gärna av dig via info@odenlab.se för frågor om studentskyltar.