Inbjudan och tackkort

Personliga inbjudningar eller tackkort med dina egna bilder. Många fina mallar att välja mellan!

Korten är 15×15 cm och framkallas på vårt halvmatta fotopapper, alltid enkelsidiga. Vi har massa olika mallar att välja mellan, där du kan lägga in egen text som framkallas direkt på dina kort, eller skriv din text för hand i efterhand (permanent penna rekommenderas, säljs i vår butik). Kuvert ingår alltid!

Vem blir inte glad av att få en riktig inbjudan till ett kalas i sin brevlåda eller ett Tack för att ni uppvaktade mig i samband med min födelsedag! Det finns ju så mycket att tacka för och man blir ju så upplyft av lite glädjande riktig post. 

Tips! Välj ut unika bilder från till exempel en resa, en tillställning en rolig middag och överraska någon med lite rolig post. 

Beställ

Leveranstid
  • i butik “fotokiosk” – 1 timme
  • online – 2 dagar
  • Online EXPRESS – 2 timmar (+ 40 kr samt butikspriser)
  • online leverans med post – ca 3-4 arbetsdagar.
Pris
Inbjudan / tackkort (15×15 cm på fotopapper)Pris (online)Pris (butik)
1 st14 kr17 kr
25 st12 kr14 kr
50 st10 kr12 kr
100 st7 kr9 kr
200 st6 kr8 kr
Alla priser är inkl. moms och gäller online.
Bra att tänka på vid beställning

  • Dina bilder ska vara i jpg/jpeg och okomprimerad tiff (8bit/rgb).
  • Standard för din beställning är att bilderna “autopassas” vilket innebär att din bild proportionerligt fyller ut det aktuella bildfältet, bilden beskärs om bildens format inte stämmer överens med bildfältet.
  • I slutet av din beställning får du frågan om du önskar att dina bilder “autokorrigeras”, vilket innebär att en automatisk färg-, ljus- och kontrastkorrigering görs på din bild – som ett förbättringsfilter. Detta brukar funka fint på helt oredigerade färgbilder, men om dina bilder är svartvita, redan korrigerade av t.ex. en fotograf eller att du lagt på något eget filter rekommenderar vi att du väljer “nej” på denna fråga då printas de som de är, utan autokorrigering.
  • All information kring din beställning hittar du under “Köpvillkor”.