Ett riktigt fotolabb

Om OdenLab

OdenLab AB är ett riktigt fotolabb som funnits vid Odenplan sedan 1989. Sedan dess har en oöverskådlig mängd underbara bilder av olika format passerat genom våra händer. Det är med stor stolthet som vi fortfarande framkallar analog film, både C-41 och S/V. Och det kommer vi fortsätta med!

Vi har såklart anpassat oss till marknaden och utvecklat vårt produktsortiment. Vi utför olika typer av skanningar (frontier, påsikt, proskanning – Imacon), framkallar fysiska bilder från dina digitala original  – små och jättestora, vi kan reproducera bilder när du tappat bort negativet, vi utför retuscharbeten, fotoböcker och olika typer av monteringar.

Som mest bestod OdenLab AB av fem butiker i olika delar av Stockholm. Nu finns vi där vi började, på Vidargatan vid Odenplan. Oavsett marknadens svängningar har vårt främsta fokus alltid varit hög kvalitet och bra service. Utvecklingen har gått framåt och idag finns vi även online och därigenom tillgängliga i hela Sverige. Välkommen!

OdenLab – fotolabb mitt i Vasastan

Caroline Elofsson

Produktionschef/ägare

Caroline är produktionschef och ny ägare av OdenLab. Hon har jobbat på OdenLab i 20 år och besitter en ovärderlig kunskap och erfarenhet av vår verksamhet, produktion och produktsortiment. Hon har ett öga för detaljer som ingen annan och säkrar att alla våra produkter håller den höga kvalitet som förväntas av oss.

Nu driver hon OdenLab vidare tillsammans med sin kompanjon Hanna.

caroline@odenlab.se

Hanna Frick

Marknadschef/ägare

Hanna är marknadschef och ny ägare av OdenLab. Hon har tidigare arbetat på OdenLab, i labbet och med retusch, skanning och storformat. Men det var väldigt många år sedan nu. De senaste två decennierna har hon jobbat inom reklam, drivit modemagasinet Fashion Tale Magazine och skaffat sig bra med erfarenhet inom besöksnäring och arkitekturbransch där hon arbetat som kommunikations-/ och marknadsansvarig.

Nu driver hon OdenLab vidare tillsammans med sin kompanjon Caroline.

Wojtek Jasinski

Pensionerad VD/ägare

Wojtek grundade OdenLab 1989 och drev sedan bolaget under 30 år innan han 2019 sålde bolaget till de två tidigare anställda – Caroline Elofsson och Hanna Frick som idag driver OdenLab vidare.

wojtek@odenlab.se