Beställa bilder från negativ

Önskar du beställa bilder från negativ som du redan framkallat? Kanske har du hittat gamla negativ som du önskar fler bilder av. Kom förbi vår butik vid Odenplan i Stockholm så hjälper vi dig med det. Vi tar fram bilder från negativ och diabilder i den storlek du önskar.

Denna typ av beställning kallar vi Efterbeställning, dessa hanteras manuellt och printas maskinellt. Vid beställning av bilder från negativ som redan framkallats ingår att vi ställer ljus och färg så gott det går. Om du har särskilda önskemål på färgställning ber vi att få en referenskopia bifogad vid beställning. Vi blåser alltid negativen samt torkar lätt med en antistatisk duk, detta för att få bort eventuellt damm. Om negativen förvarats lösa utanför plastficka är det dock svårt att få bort allt damm och smuts. 

Vill du beställa någon riktigt stor bild från ditt negativ kan du läsa mer under storformat Du hittar även många fina alternativ att hänga på väggen under fotointeriör

Obs! Ta med dig hela negativremsorna. Klipp inte ner negativen en och en, detta gör det svårare att skanna och innebär då en merkostnad för dig.

 

Efterbeställning 10×15135 film120 film
10×15 från negativ (färg & sv)19 kr39 kr
10×15 från dia25 kr49 kr
10×15 följande kopia8 kr8 kr
För fler priser på förstoring från negativ se vår prislista