Fotoböcker

Att skapa en fotobok av dina bilder från olika tillfällen är ett himla snyggt och roligt sätt att bevara dina minnen. Och en väldigt fin och uppskattad present till någon.

Hos oss kan du beställa fotoböcker i flera olika storlekar och format. Vi har tre olika kategorier att välja mellan.

Photo Book – en fotobok där bilderna framkallas på äkta fotografiskt som ger en otroligt fin bildåtergivning när det kommer till både skärpa och färgdjup. Du väljer mellan högblankt (Glossy) eller halvmatt (Lustre) fotopapper. Böckerna har hård pärm och du kan välja att få bild och text tryckt på framsidan.

Finns i storlekarna:
20×20 cm (24-100 sid)
29×29 cm (24-100 sid)
27×30 cm (24-100 sid)
39×30 cm (20-98 sid)

Fotobok –  en fotobok som är mer som en tryckt bok (digital offset) på papper anpassat för fotoböcker. Fotoboken har hård pärm i svart canvastyg som du väljer att ha helt svart eller att lägga till en “wrap-around-bild” som trycks på specialpapper och kläs runt din bok, som en bok-kappa.

Finns i storlekarna:
20×20 cm (40-110 sid)
30×30 cm (40-110 sid)
A5 Landscape (40-110 sid)
A4 Landscape (40-110 sid)

Fotobok Softcover – en fotobok som också är som en tryckt bok (digital offset) på papper anpassat för fotoböcker. Denna fotobok har en mjuk pärm med tryckt omslag.

Finns i storlekarna:
A5 (32-100 sid)
20×20 cm (32-100 sid)

Programvara
Du laddar ned programvaran i nästa steg, finns både för PC och Mac.

Du kan välja mellan att påbörja din bok från scratch bild för bild. Eller först välja hur många bilder du önskar per sida och därefter låta programmet lägga in dina valda bilder efter din förvalda layout.

Du kan redigera dina bilder genom att göra bilderna svartvita, beskära och rotera. Innan du slutför din beställning kommer du kunna välja en automatisk bildförbättring som heter Perfectly Clear. Denna lämpar sig väldigt bra för foton som du hämtat direkt från kameran. Har du däremot arbetat med bilderna själv innan, väljer du bort denna automatiska förbättring.

Kan jag spara min fotobok?
Självklart kan du spara och fortsätta på ditt fotoboksprojekt vid ett annat tillfälle.

För den mer avancerade användaren
Önskar du göra en mer avancerad redigering rekommenderar vi att du färdigställer filerna i ett redigeringsprogram innan du lägger in dem i din fotobok. Och om du är lite mer avancerad när det kommer till layout och behärskar bild och redigeringsprogram, kan du göra din layout i det program du känner dig mest hemma i och därefter exportera anpassade bildfiler (jpg eller tiff) av din layout som du sedan lägger in i mjukvaran för fotoboken.

Leveranstid 
Olika per produkt, du ser dessa i nästa steg. Välj att hämta ut i vår butik eller få boken skickad till dig med post.

Många gånger går det snabbare än enligt ovan men det kan vi tyvärr inte garantera, därför kommer du inte hitta något alternativ för expressleverans.

Storlekar och priser