Ett riktigt fotolabb

Julkort med eget motiv

Beställ julkort med egen bild

Skapa personliga julkort med en egen bild. Många fina mallar att välja mellan!

Korten är 15×15 cm och görs på vårt matta fotopapper, alltid enkelsidiga. Vi har mallar där du kan lägga in egen text som printas direkt på dina julkort, eller skriv din text för hand (permanent penna rekommenderas, säljs i vår butik). Kuvert ingår alltid!

Vem blir inte glad av att få riktiga julkort i brevlådan? Låt oss ta tillbaka traditionen att skicka riktiga julkort! Och då tycker ju vi såklart även att du ska skicka ett kort med en riktig bild på familjen, dina barn, din katt eller något roligt som du valt ut. Det blir ju så mycket mer personligt då. Och dessutom något som går att spara. I och med att julkorten framkallas på äkta fotopapper så har du ett riktigt fotografi kvar efter jul att fästa på kylen eller sätt in i en ram eller album. Du kan ju givetvis klippa bort julhälsningen om den känns lite passé.

Ett roligt tips för de amitiösa 🙂 välj ut unika bilder för alla eller några som ska få julkort av dig, t.ex. en rolig minnesbild från något ni gjort tillsammans med personen eller familjen som ska få julkortet.

Leveranstid julkort:
  • i butik “fotokiosk” – 1 timme
  • online – 2 dagar
  • online express – 4 timmar (+150 kr)
  • online leverans med post – ca 4 dagar

Beställ

Julkort 15×15 (inkl. kuvert)OnlineI butik
15-24 st14 kr17 kr
25-49 st12 kr14 kr
50-99 st10 kr12 kr
100-199 st7 kr9 kr
< 200 st6 kr7,50 kr
Detaljerad info
  • Vi framkallar digitala foton från filer i Jpg/jpeg och okomprimerad tiff (8bit/rgb).
  • I slutet av din beställning får du frågan om du önskar att dina bilder “autokorrigeras”, vilket innebär att en automatisk färg-, ljus- och kontrastkorrigering läggs på – som ett förbättringsfilter. Detta brukar funka fint på helt oredigerade färgbilder, men är dina bilder svartvita, redan korrigerade av t.ex. en fotograf eller att du lagt på något eget filter rekommenderar vi att du väljer “nej” på denna fråga då printas de som de är, utan autokorrigering.
  • All information kring din beställning hittar du under “Köpvillkor”.