Beställ julkort med egen bild

Personliga julkort med en egen bild. Många fina mallar att välja mellan!

Korten är 15×15 cm och framkallas på vårt matta fotopapper (halvmatt), de är alltid enkelsidiga. Vi har enkla mallar eller fina mallar med juliga detaljer. Du kan välja att lägga in egen text som printas direkt på dina julkort, eller välja att skriva din text för hand (permanent penna rekommenderas, säljs i vår butik). Kuvert ingår alltid!

Vem blir inte glad av att få riktiga jul kort i brevlådan? Låt oss ta tillbaka traditionen att skicka riktiga julkort till varandra! Vi tycker ju såklart även att du ska skicka ett julkort med en riktig bild på familjen, dina barn, din katt eller något annat roligt som du valt ut. Det blir ju så mycket mer personligt då. Och dessutom något som är kul att spara. I och med att julkorten framkallas på äkta fotopapper så har du ett riktigt fotografi kvar efter jul. Fäst på kylen eller sätt in i en ram eller album. Du kan ju givetvis klippa bort julhälsningen om den känns lite överstökad på andra sidan året. Skicka fina jul bilder!

Tips! Ett roligt tips för de ambitiösa. Välj ut unika bilder för några som ska få julkort av dig, t.ex. en rolig minnesbild från något ni gjort tillsammans med personen eller familjen som ska få julkortet.

Posta med julfrimärke senast 15 dec.
Posta med vanligt frimärke senast 20 dec.

Beställ

Leveranstid julkort
  • i butik “fotokiosk” – 1 timme
  • online – 2 dagar
  • online express – 2 timmar (+40 kr samt butikspriser)
  • online leverans med post – ca 4 dagar

Priser
Julkort 15×15 cm (kuvert ingår)OnlineI butik
1-24 st14 kr17 kr
25-49 st12 kr14 kr
50-99 st10 kr12 kr
100-199 st7 kr9 kr
< 200 st6 kr8 kr
Alla priser är inkl. moms
Bra att tänka på vid beställning
  • Vi framkallar foton från filer i Jpg/jpeg och okomprimerad tiff (8bit/rgb).
  • I slutet av din beställning får du frågan om du önskar att dina bilder “autokorrigeras”, vilket innebär att en automatisk färg-, ljus- och kontrastkorrigering läggs på – som ett förbättringsfilter. Detta brukar funka fint på helt oredigerade färgbilder, men är dina bilder svartvita, redan korrigerade av t.ex. en fotograf eller att du lagt på något eget filter rekommenderar vi att du väljer “nej” på denna fråga, då printas de som de är utan autokorrigering.
  • All information kring din beställning hittar du under “Köpvillkor”.