Ett riktigt fotolabb

Julkalender med egna bilder bakom luckorna

Adventskalender 2022 – egna bilder bakom luckorna

Nyhet! Vi har tagit fram en helt ny adventskalender för 2022! En fantastiskt fint illustrerad kalender av illustratören Annelie Carlström där du bakom varje numrerad lucka lägger in dina egna bilder, som sen skapar en spännande överraskning för den som öppnar.

Beställ enkelt med några av dina 24 roligaste bilder från året, en för varje dag fram till jul. Perfekt gå bort-present under hösten, eller varför inte ge bort till en mormor, farfar eller någon annan som blir glad av roliga bilder som skapar minnen dag för dag ända fram till julafton. Överraska barnen med en adventskalender där de kan skratta och njuta åt bilder på dem själva eller någon annan varje dag fram till jul. Överraska någon och ge bort en rolig adventskalender! 

Adventskalendern är stor som en A3 och bakom luckorna finns dina egna bilder på riktigt fotopapper. Bilder från Instagram passar perfekt. Tips! När kalendern är färdigöppnad kan du plocka ut arket med alla dina bilder och spara som ett kollage eller klippa ut som 24 st små fotografier.

Kommer för beställning inom kort.

Julkalendern går även att beställa via våra fotokiosker i butik.

Beställ

Adventskalender1 st>2 st
30×40 cm249 kr199 kr

Detaljerad info

  • Filerna ska vara i 8 bit/RGB, jpeg eller okomprimerad tiff.
  • För bästa färgåtergivning rekommenderar vi att färgbilder levereras i sRGB.
  • Bilderna bör vara kvadratiska till proportionerna.