Framkalla film

Hos oss kan du framkalla analog film och engångskameror. Vi framkallar på plats i vårt fotolabb i Stockholm och kan därmed hålla snabba leveranstider.

Vi framkallar färgfilm och svartvit film i formaten 110-, 126-, 135- (35-mm) och 120-film. Och även engångskameror (som innehåller en 135-film).

Behöver du pressa din film något steg eller vill du cross-framkalla (vända) en diafilm så hjälper vi till med det också. Vi framkallar dock inte i process E6 (dia).

Vissa skannar själva och önskar endast framkallning av negativ, priser på dessa tjänster hittar du i tabellen nedan. Vill du ha mer än bara framkallning av negativ kan du välja mellan:

Leveranstid:

  • Endast framkallning av negativ 1-2 arbetsdagar
  • Framkallning + bilder/skanning ca 3 arbetsdagar (vid hög belastning i labbet kan det ta några dagar extra)
  • Leverans med post ca 5 arbetsdagar (från det att vi får in rullarna. Vid hög belastning i labbet kan det ta några dagar extra)

Hur lämnar jag in mina rullar?

  • Vår butik ligger vid Odenplan i Stockholm, kom förbi och lämna din film eller engångkamera när det är dags att framkalla.
  • Bor du långt ifrån eller av annan anledning inte har vägarna förbi oss går det bra att posta dina rullar till oss. Ladda ner och fyll i beställningsformulär och bifoga tillsammans med din beställning eller mejla formuläret till info@odenlab.se  och posta dina rullar, så kopplar vi ihop ditt formulär med dina rullar när de kommer. Tänk på att posta rullen/rullarna skyddat i emballage som håller, samt ange ditt namn tillsammans med dina rullar.
  • Bor du i närheten men har svårt att hinna förbi under våra öppettider går det bra att lägga in din beställning i vår nattlåda på bakdörren en bit upp på Vidargatan.
Endast framkallning (endast negativ, inga fysiska bilder el. skanning)
Framkallning C41/SV 135-film109 kr
Framkallning C41/SV 120-film (gäller även 126 och 110)119 kr
Framkallning + stor indexkarta (24×30 cm)
Framkallning C41/SV 135-film + stor indexkarta229 kr
Framkallning C41/SV 120-film + stor indexkarta229 kr