För dina bilders skull

Om OdenLab

OdenLab AB är ett riktigt fotolabb som funnits vid Odenplan sedan 1989. Sedan dess har en oöverskådlig mängd underbara bilder av olika format passerat genom våra händer. Det är vi och några andra labb runt om i Sverige som med stor stolthet fortfarande framkallar analog film, både C-41 och S/V. Och det kommer vi fortsätta med!

Men vi har såklart anpassat oss till marknaden och utvecklat vårt produktsortiment. Vi utför olika skanningar (frontier, påsikt, proskanning – Imacon), framkallar printar från dina digitala original  – små och jättestora, vi kan reproducera bilder när du tappat bort negativet, vi utför retuscharbeten, fotoböcker och olika typer av monteringar.

Som mest bestod OdenLab AB av fem butiker i olika delar av Stockholm. Nu finns vi där vi började, på Vidargatan vid Odenplan. Med den stora skillnaden att vi nu även säljer online och därigenom finns tillgängliga i hela Sverige! Oavsett marknadens svängningar har OdenLab:s främsta fokus alltid varit hög kvalitet och god service. Vi gör bra bilder, helt enkelt. Välkommen!

OdenLab, ditt fotolabb i Stockholm

Det är vi som hjälper dig:

Caroline Elofsson

Produktionschef/ägare

Caroline är produktionschef och ny ägare av OdenLab. Hon har jobbat på OdenLab i 20 år och besitter en ovärderlig kunskap och erfarenhet av vår verksamhet, produktion och produktsortiment. Hon har ett öga för detaljer som ingen annan och säkrar att alla våra produkter håller den höga kvalitet som förväntas av oss.

Nu driver hon OdenLab vidare tillsammans med sin kompanjon Hanna.

caroline@odenlab.se

Hanna Frick

Marknadschef/ägare

Hanna är marknadschef och ny ägare av OdenLab. Hon har tidigare arbetat på OdenLab, i labbet och med retusch, skanning och storformat. Men det var väldigt många år sedan nu, de senaste två decennierna har hon jobbat inom reklambranschen, drivit modemagasinet Fashion Tale Magazine och skaffat sig bra med erfarenhet inom besöksnäring och arkitekturbransch där hon arbetat som kommunikations-/ och marknadsansvarig.

Nu driver hon OdenLab vidare tillsammans med sin kompanjon Caroline.

Wojtek Jasinski

Pensionerad VD/ägare

Wojtek grundade OdenLab 1989 och drev sedan bolaget under 30 år innan han 2019 sålde bolaget till de två tidigare anställda – Caroline Elofsson och Hanna Frick som idag driver OdenLab vidare.

wojtek@odenlab.se