För dina bilders skull

Om OdenLab

OdenLab AB är ett riktigt fotolabb som funnits vid Odenplan sedan 1989. Sedan dess har en oöverskådlig mängd underbara bilder av olika format passerat genom våra händer. Det är vi och några andra labb runt om i Sverige som med stor stolthet fortfarande framkallar analog film, både C-41 och S/V. Och det kommer vi fortsätta med!

Men vi har såklart anpassat oss till marknaden och utvecklat vårt produktsortiment. Vi utför olika skanningar, framkallar printar från dina digitala original  – små och jättestora , vi kan reproducera bilder där du tappat bort negativet, vi utför retuscharbeten, fotoböcker och monteringar.

Som mest bestod OdenLab AB av fem butiker i olika delar av Stockholm. Nu finns vi där vi började, på Vidargatan vid Odenplan. Med den stora skillnaden att vi nu även säljer online, och därigenom finns tillgängliga i hela Sverige. Oavsett marknadens svängningar har OdenLab:s främsta fokus alltid varit kvalitet och service. Vi gör bra bilder, helt enkelt. Välkommen!

OdenLab, ditt fotolabb i Stockholm

Det är vi som hjälper dig:

Caroline Elofsson

Butik/Labb

Caroline har jobbat hos OdenLab i många år och besitter en ovärderlig erfarenhet av verksamheten, produkterna och produktionen. Hon har ett öga för detaljer som ingen annan och säkrar att alla våra produkter håller den höga kvalitet du förväntar dig.

caroline@odenlab.se

Sara Isborn

Retuschör

Sara är retuschör och har tidigare jobbat hos OdenLab i många år. Nu hjälper hon till med de avancerade retuschuppdragen på frilansbasis.

saraisborn.se

Wojtek Jasinski

VD/ägare

Wojtek startade OdenLab för över 25 år sedan och har drivit det sedan dess.

wojtek@odenlab.se