För dina bilders skull

Fotoböcker

Personliga fotoböcker, perfekt som present!

Fotoböcker
Att samla dina finaste bilder i en egen fotobok är ett fantastiskt sätt att bevara dem. En fotobok är även en utmärkt present till alla möjliga tillfällen. Ladda ner programvaran och kör igång!

Hos oss kan du beställa fotoböcker i sex olika format. Fotoböckerna utgår ifrån 40 sidor (bok med hård pärm) eller 32 sidor (bok med mjuk pärm) men det går självklart att lägga till sidor om du inte får plats med alla dina foton. Innehållet i din egen fotobok styr du över helt själv. Till din hjälp har du en mängd olika mallar, ramar och bakgrunder att välja mellan.
Vill du redigera någon bild i din fotobok finns det möjlighet att ändra till svartvit, till sepiaton och rotera bilder. För mer avancerad redigering rekommenderar vi att du färdigställer filerna i ett redigeringsprogram innan du lägger in dem i din egen fotobok.

Innan du slutför en beställning av fotoböcker kommer du kunna välja en automatisk bildförbättring som heter Perfectly Clear. Denna lämpar sig väldigt bra för foton som du hämtat direkt från kameran, har du däremot jobbat med bilderna själv kan det vara bra att välja bort denna automatiska förbättring av fotoböckerna.

Kan jag spara min fotobok?

Självklart kan du spara och fortsätta på ditt fotobok projekt när du kan och vill. Efter genomförd beställning får du din egen fotobok (eller fotoböcker) efter ca 10 arbetsdagar, antingen att hämta ut i butiken eller hem i brevlådan. Många gånger går det snabbare än så men det kan vi tyvärr inte garantera, därför kommer du inte hitta något alternativ för expressleverans.

Storlekar och priser