För dina bilders skull

Fotoböcker

Fotoböcker
Att samla dina bilder i en personlig fotobok är ett fantastiskt sätt att bevara dem. En fotobok är även en utmärkt present till alla möjliga tillfällen. Ladda ner programvaran och kör igång!

Hos oss kan du beställa fotoböcker i sex olika format. Fotoböckerna börjar på 40 sidor (bok med hård pärm) eller 32 sidor (bok med mjuk pärm) men det går självklart att lägga till sidor. Du styr över innehållet i din egen fotobok och du har en mängd olika mallar, ramar och bakgrunder att välja mellan.

Vill du redigera någon bild i din fotobok finns det möjlighet att ändra till svartvita bilder, beskära och rotera bilder. För mer avancerad redigering rekommenderar vi att du färdigställer filerna i ett redigeringsprogram innan du lägger in dem i din fotobok.

Innan du slutför din beställning kommer du kunna välja en automatisk bildförbättring som heter Perfectly Clear. Denna lämpar sig väldigt bra för foton som du hämtat direkt från kameran. Har du däremot arbett med bilderna själv kan det vara bra att välja bort denna automatiska förbättring av fotoböckerna.

Kan jag spara min fotobok?
Självklart kan du spara och fortsätta på ditt fotoboksprojekt vid ett annat tillfälle.

Leveranstid – Sommaruppehåll i produktionen ve 29-31
ca 7-12 arbetsdagar (+ 15 dagar ve 29-31). Välj att hämta ut i butiken eller få dem direkt hem i brevlådan.

Många gånger går det snabbare än så men det kan vi tyvärr inte garantera, därför kommer du inte hitta något alternativ för expressleverans.

Storlekar och priser