För dina bilders skull

Digitala fotokopior

 Digitala FotokopiorHos OdenLab kan du framkalla digitala foton i bästa möjliga kvalitet. Vi är ett av få fotolabb i Stockholm som erbjuder snabb och högkvalitativ digital fotoframkallning både i butik och på nätet. Dina digitala bilder framkallas på matt eller blankt fotopapper av bästa kvalitet.

Vi framkallar digitala foton från filer i Jpeg och okomprimerad Tiff (8bit/rgb). Standardinställningen för din beställning är att bilderna autoanpassas (Autoanpassning innebär att din bild fyller ut det format du väljer, OdenLab tar inte ansvar för att beskärningen sker på ett för dig önskvärt sätt) och att bilderna autokorrigeras. Vänligen var uppmärksam på om detta passar dina bilder. Vill du inte ha dina bilder autokorrigerade skriver du det i orderkommentaren. All information kring din beställning hittar du under “Köpvillkor”. Priser för webb hittar du här.

Leveranstiden för bildformat upp t.o.m. 30x45cm är vid butikshämtning 2 dagar eller express 4 timmar för 99kr extra. Post ca 2-3 dagar. För större format gäller längre leveranstider.

TIPS! Beställ direkt i vår butik så får du dina bilder på EN TIMMA ! Vi har även fina ramar om du vi ordna en snabb present.

Beställ