För dina bilders skull

Handla med omtanke!

I och med den nya pandemilagen och dess rekommendationer som börjar gälla from 10 januari får max 3 st kunder vistas inne i vår butik samtidigt.

Vi har förberett och fixat så att ni skall kunna komma till oss och känna er säkra, se nedan.

Men vi vill också påminna om att alla våra digitala tjänster går att beställa online – därefter få skickade med post hem, hämta i butik, eller utanför butik.

I butik

  • endast tre självbetjäningskiosker tillgängliga, samt plexiglas mellan platserna.
  • swisha för din order i självbetjäningskiosken innan du går (så slipper du vänta i butik för att betala).
  • när du sedan kommer för att hämta din order kan du skicka ett sms till 08-790 50 00, så kommer vi ut med din order. Se nedan.
  • många flaskor alcogel finns utspridda i butiken
  • vi har en nattlåda på gaveln mot Vidargatan, där det går att lägga in analoga ordrar i ett kuvert tillsammans med kontaktuppgifter och vad ni önskar beställa. Det går även att posta såklart.

Så här kan vi få det att fungera

För beställning av order och köp av produkt. Vänta utanför butiken om fler än 3 st kunder i butiken.

För upphämtning av order skicka sms till 08-790 50 00, ange ditt namn och vad du skall hämta (kiosk, online, analog order). Så kommer vi ut med din order så snart som möjligt. Det går såklart även bra att vänta och komma in i butiken när det är din tur .

För att korta tiden i butiken
Gör ditt bildurval innan du kommer till oss. Det gör du smidigast genom att föra över alla dina digitala bilder på en usb-sticka eller skapa ett album i din mobil där du samlar alla bilder du ska framkalla.

Vara rädda om varandra och håll avstånd!